Ypsopump Explorer app

De Ypsopump Explorer app geeft je een idee wat de mylife Ypsopump allemaal kan. Je installeert de app op je mobiele telefoon en ziet dan meteen hoe klein de pomp is, omdat hij op ware grootte wordt afgebeeld. Je leert de iconen op het touchscreen kennen en kunt door middel van de 3D simulator alle functies van de pomp virtueel uitproberen.

In deze app kun je ook kiezen om een rondleiding door de insulinepomp te krijgen. Je ontdekt dan stapsgewijs hoe je bijvoorbeeld een bolus kunt geven, hoe je basaal programma’s kunt instellen of hoe je een insulinereservoir vervangt. Zo raak je alvast vertrouwd met de verschillende eigenschappen van de pomp.

t:simulator app

Voor de T:slimX2 (Tandempomp) is de t:simulator app ontwikkeld. Ook deze app laat het kleurenscherm van de pomp op je mobiele telefoon zien. Zo kun je de verschillende functies verkennen: ontdek hoe je de pompinstellingen instelt en wijzigt, hoe je een bolusberekening invoert, hoe je persoonlijke profielen creëert en hoe de Basal-IQ en Control-IQ technologie werkt.

Gratis downloaden

Demo-apps zijn niet alleen handig voor de gebruiker, maar ook voor ouders, familieleden of andere verzorgers die met de nieuwe pomp te maken gaan krijgen. De demo-apps zijn gratis te downloaden in de App Store of Google Play.

Welk product past bij jou?

Kies in het productoverzicht welke producten je met elkaar wil vergelijken.

Nieuwsbrief melding

Altijd op de hoogte?

Ontvang 4x per jaar de nieuwste diabetes technologie in je mailbox.